El Reddis, més líder

L'equip de Marc Carrasco es va imposar amb contundència al camp de la Floresta per 0 a 3. Gràcies a la victòria i als empats dels seus perseguidors se situa ara en la primera posició de la Segona catalana amb 5 punts d'avantatge respecte al segon.

El Reddis vol assolir la plaça per disputar la fase d'ascens com abans millor. I així ho demostren a cada partit, ja que amb una nova victòria, es consoliden en el lideratge de la Segona Catalana. Els roigs-i-negres encadenen el vuitè partit consecutiu sense perdre, gràcies al triomf al camp de la Floresta per 0 a 3.

Al minut 25, el pitxitxi reusenc Erik González va avançar els ganxets amb un gol de cap després d'un córner. El domini dels del Baix Camp es va fer palès a la represa, quan Uri Benito va augmentar les distàncies en el marcador amb un gol de cap fruit d'una centrada des de fora de l'àrea. A deu minuts per acabar, un gol en pròpia porteria d'Albert Casasus va certificar el resultat final.

El tècnic Marc Carrasco es mostrava molt feliç pel resultat i el treball de l'equip que "significa un gran pas per mantenir aquesta posició de privilegi" tot i les dificultats del partit.

Cinc punts d'avantatge respecte el Cambrils

El triomf reusenc sumat als empats del Cambrils, la Canonja i el Roda de Barà situen als de Marc Carrasco com a líders de la Segona Catalana amb cinc punts d'avantatge respecte al seu perseguidor més immediat, el Cambrils.