El Reddis es proclama campió del subgrup 8A de la Segona Catalana

Els de Marc Carrasco van superar amb contundència el Vila-seca (0-3), i amb aquest triomf s'asseguren la primera plaça de la primera fase.

Continua el bon estat de forma del Reddis, que suma la tercera victòria consecutiva després d'imposar-se al Vila-seca per 0 a 3. Al minut 19, Aleix Llobet va fer el primer, aprofitant una pilota morta a l'interior de l'àrea petita local. Abans de la mitja hora de joc el Reddis va fer el segon, gràcies a una bona rematada de cap d'Òscar Morell a la sortida d'un córner. A la represa, en els primers compassos de la segona part, Cholo va sentenciar el partit fent la tercera diana del partit.

El Reddis s'ha proclamat campió del subgrup 8A de la Segona Catalana, quan encara falta una jornada per acabar la primera fase. Diumenge a l'Estadi i contra el Roda de Barà, els de Marc Carrasco posaran el punt final a la lliga regular.

FOTOGRAFIA: CF Reddis