Back to top

El Reddis toca de peus a terra

Tot i el bon començament en la fase d'ascens, els de Marc Carrasco tenen clar que encara no han aconseguit res.

Partit a partit. Aquesta és la mentalitat que té el Reddis des de l'inici de temporada, un pensament també present en aquesta fase final, i encara més, després de la golejada davant del Tortosa. Amb aquest triomf, els de Marc Carrasco van presentar la seva candidatura a l'ascens a la Primera Catalana, però els roigs-i-negres continuen tocant de peus a terra.

Així ho expressava el porter Álex Rodenas al Cercle Central de Canal Reus, on va deixar clar que "és un tòpic, però sabem que no hem fet res". El veterà porter roig-i-negre va subratllar la importància d'anar "partit a partit", ja que "si aquesta setmana perdem, estarem a baix". Rodenas va recalcar que l'equip "no està eufòric", i que són conscients que "hem de guanyar tots els partits" per poder aconseguir l'ascens. 

L'afició, clau

Rodenas va destacar la forta presència d'aficionats roigs-i-negres a cada partit, assegurant que són importants per l'equip. "És un goig veure cada diumenge gent a l'Estadi, sobretot els Redblacks", va dir. Considera que "al camp que anem, juguem a casa" i que això fa que "comencem els partits guanyant per 1 a 0". 

La primera jornada de la fase d'ascens ha deixat un ple de victòries pels equips provinents del grup del Camp de Tarragona. Aquest cap de setmana el Reddis se les veurà amb la Canonja, l'únic equip que ha guanyat els roigs-i-negres aquesta temporada.

Paraules clau:

Notícies relacionades