Back to top

REDESSA vol liderar l'impuls empresarial al territori

L'empresa municipal de promoció econòmica de Reus impulsa una segona edició de la incubadora TIC i en duplica el pressupost.

Amb la voluntat de continuar dinamitzant el panorama empresarial vinculat a les noves tecnologies, REDESSA, l'empresa municipal de Reus de promoció econòmica, convoca una segona edició de la Incubadora TIC. Es tracta d'un espai on els emprenedors troben el monitoratge de mentors especialitzats per tal d'impulsar els seus projectes empresarials. 

L'any passat, en plena pandèmia, REDESSA va rebre 33 projectes dels quals se'n van acabar seleccionant 15. D'aquests, només 11 han acabat consolidant-se però encara queda treball per fer. La pandèmia ha impedit que emprenedors i mentors hagin pogut trobar-se totes les vegades que calia i per això ara es decideix allargar el monitoratge fins als 18 mesos. Així doncs, la segona edició de la incubadora TIC a REDESSA tindrà el doble de pressupost, de 30.000 a 60.000 euros, perquè, en part, acollirà també el doble de projectes. 

Ara REDESSA estudia compaginar els interessos dels emprenedors i dels sectors emergents al territori, a la recerca de talent de fora de les comarques adjacents. L'objectiu màxim és ser capaços d'acollir el talent estranger. 

Paraules clau:

Notícies relacionades