Refeta moral al Palau d'Esports

El Reus Deportiu Miró ha signat una maneta contra el CP Voltregà aquest dissabte. A Sant Hipòlit, els del Baix Camp van encaixar 6 gols en un partit molt crític per al seu historial

La visita a Sant Hipòlit de la primera volta va ser un episodi crític a l'historial del Reus Deportiu Miró (6-0). Per això i per la desfeta del cap de setmana passat a la Lliga Europea, la victòria d'aquest dissabte contra el CP Voltregà era imprescindible per encara la recta final de l'OK Lliga, en què el Reus s'hi juga la tercera plaça.

El conjunt del Baix Camp ha iniciat el partit amb la base sòlida de l'u a zero, que ha construït Romà Bancells quan no feia ni 60 segons que girava la bola. Abans, Àlex Rodríguez ja havia tingut la primera ocasió des de la falta directa per una blava molt matinera a Arnau Canal. El 27, però, que no perdona, s'ha cobrat el gol al minut 15, en una jugada en solitari pel carril central. La primera part ha sigut plàcida, amb moments d'experimentació i possessions especialment llargues al conjunt roig-i-negre.

Càndid Ballart

A la represa, els homes de Jordi García han repetit l'estratègia del primer acte: gol immediat d'Àlex Rodríguez segons després de tornar a la pista (26'). Amb els tres punts emparaulats, Marc Julià ha aprofitat la baixa guàrdia del CP Voltregà per avivar el foc. Al minut 35, Julià, que venia de darrere la porteria, ha alçat la bola i l'ha enviat al fons de la xarxa. Dos minuts més tard, hi ha tornat gràcies a una impecable assistència de Nájera, que aquesta jornada ha tingut el gol a tocar en diverses ocasions.

Porteria a zero

Un partit sense imprevistos i amb el valor afegit del públic que ha permès minuts als més joves de la plantilla, el relleu més immediat de l'equip. Jornada també de refeta per a Càndid Ballart, que va tancar l'electrònic amb la porteria a zero: un èxit moral després d'un viatge a Europa amb moltes complicacions sota els pals.

Final feliç per un Reus Deportiu Miró que encara ha de picar molta pedra en aquesta OK Lliga si vol assegurar-se un lloc al podi. El pròxim assalt serà aquest dimarts a Sant Sadurní, en l'únic partit ajornat dels de l'elàstica roig-i-negra.