Back to top

Reflexionar sobre la història de Reus a través d'una exposició

Una vintena de centres educatius han visitat l'exposició Reus 1970/2020, Cronologia d'una transformació a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus

Queden pocs dies per visitar l'exposició Reus 1970/2020 Cronologia d'una transformació que durant 2 mesos ha estat a la Biblioteca Xavier Amorós. Durant aquest temps, però diversos alumnes de centres educatius de Reus l'ha visitat de la mà d'ANS Educació que ha preparat una activitat al voltant dels últims 50 anys d'història de la capital del Baix Camp.

Prop d'una vintena d'instituts han passat per l'exposició amb l'objectiu que els joves reflexionin sobre com ha canviat la ciutat democràticament en els darrers 50 anys.Un cop els joves han treballat el seu tema, han posat en comú les reflexions obtingudes i després han fet propostes sobre com els agradaria que fos la ciutat de Reus l'any 2030.

L'exposició es pot visitar fins al proper 30 de novembre i és la tercera fase del projecte Reus 1970/2020, transformació d'una ciutat, un projecte transversal liderat per la Fundació Reddis materialitzat en una sèrie documental, un llibre i aquesta exposició.

Paraules clau:

Notícies relacionades