Back to top

Reflexions sobre el futur de la mobilitat, l'habitatge i el patrimoni a l'Ear Raw: Reus Architecture i Urban Design

Les jornades, impulsades per l'Ajuntament i la URV, plantejaran propostes de cara al Pla Estratègic Reus Horitzó 32

El workshop Ear Raw: Reus Architecture i Urban Design reflexionarà fins al 10 de setembre sobre la transformació urbanística de la ciutat. El Centre d'Art Cal Massó és l'escenari principal d'aquestes jornades que plantegen debats sobre mobilitat, habitatge i patrimoni que s'emmarcaran en el Pla Estratègic Reus Horitzó 32. 

Impulsades per l'Ajuntament de Reus i la Universitat Rovira i Virgili, les jornades duraran deu dies i són una col·laboració amb les universitats de Leuven, Zurich i Gènova. Es tracta d'un workshop sobre àrees estratègiques de la ciutat amb la participació d'estudiants i professors i que se centra en tres eixos: la mobilitat, el patrimoni industrial i l'emergència en l'habitatge.

El workshop s'encara al Reus Horitzó 32

Aquests eixos, per tant, pretenen millorar la mobilitat i descarbonitzar els trajectes diaris, recuperar el patrimoni postindustrial de la ciutat i encarar la qüestió de l'habitatge frenant l'especulació immobiliària. Per idear els projectes, es faran grups de treball que visitaran els sectors afectats de la ciutat, faran una diagnosi i definiran propostes factibles de cara al Pla Estratègic Reus Horitzó 32.

Es tracta de la primera col·laboració entre la regidoria d'Urbanisme i Mobilitat i l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la URV per a impulsar projectes i modelar la ciutat del futur. 

Paraules clau:

Notícies relacionades