Back to top

Reformaran l'accés principal de la caserna de la Guàrdia Urbana de Reus

Les obres tenen un pressupost de 117.434,46 euros

L'Ajuntament de Reus ha adjudicat a M. Vilella Constructor SL el contracte d'obres de reforma de l'accés principal de la comissaria de la Guàrdia Urbana, amb un pressupost de 117.434,46 euros.

El projecte preveu la reforma de l’accés principal de la comissaria, creant un accés accessible i salvant l'actual desnivell entre l’edifici i el carrer. Es construirà una rampa exterior que, ha més de millorar l'accessibilitat, ha de reforçar la seguretat de l'equipament policial i evitar possibles col·lisions de vehicles. Igualment, es col·locaran cinc pilones d'acer exterior per protegir la porta de sortida d'emergència

També amb l'objectiu de reforçar la seguretat, el projecte contempla la instal·lació de dues portes corredisses de vides, amb accionament des de l'interior per tal de poder-les tancar en cas de necessitat.

El projecte també preveu la creació d'una zona d’atenció al públic més propera a l’accés principal, així com el tancament sota el forjat existent, mantenint el doble espai existent, de manera que els usuaris externs es quedin a l’entrada i no tinguin accés a l’interior de l’edifici si no és necessari.

Finalment, també es planteja l'ampliació de l'actual arxiu per adequar-lo com a despatx.

Paraules clau:

Notícies relacionades