Back to top

Reformes i més personal al dispensari del Barri Gaudí

L'espai està tancat des que va començar la pandèmia i els veïns de la zona han reclamat la seva reobertura en nombroses ocasions. La intenció del CatSalut és desplaçar-hi personal sanitari de perfil divers per també ajudar amb el desenvolupament de Pla Comunitari del barri.

Novetats entorn del dispensari del barri Gaudí de Reus, espai que roman tancat des de fa dos anys. Després les desenes de reclamacions públiques tant per part dels veïns com de l'oposició a l'Ajuntament de Reus, la Generalitat assegura que la reobertura està més a prop.

Havent mantingut ja diverses reunions amb els veïns, el Govern de la Generalitat a través del CatSalut pretén reformar l'espai amb una partida de 30.000 euros, a més de desplaçar-hi personal tant sanitari com administratiu per poder fer una atenció integral, tant sanitària com psicològica, però també en l'àmbit de tràmits digitals.

A més, la delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, assegura que s'ha fet un estudi molt acurat per veure les necessitats sanitàries actuals del barri: en aquest sentit es donarà atenció domiciliària a una trentena de veïns. També es facilitarà canviar del centre d'atenció primària de referència, en aquest cas el CAP Llibertat, al CAP de Sant Pere entre aquells veïns que ho sol·licitin.

Paral·lelament, l'Ajuntament de Reus també està millorant la connexió des del barri amb aquests Centres Sanitaris mitjançant els autobusos municipals per facilitar el desplaçament dels usuaris, sobretot de la gent gran.

Paraules clau:

Notícies relacionades