Back to top

El Refugi Baix Camp busca recaptar diners i fomentar una adopció responsable

El Refugi Baix Camp ha instal•lat aquest dissabte una parada amb tot de productes per a animals per cobrir les despeses de l'entitat, que ara mateix acull 50 gossos i 80 gats abandonats. El refugi seguirà al centre comercial els dissabtes de desembre per tal de desincentivar la venda d'animals per Nadal i fomentar-ne una adopció responsable.
Refugi Baix Camp

El Refugi Baix Camp ha compartit espai aquest dissabte amb els comerços del centre comercial El Pallol. Els voluntaris han instal·lat una parada amb tot de productes per a animals per cobrir les despeses de l'entitat. Uns dels més demandats han estat els calendaris de l'any vinent, ja sigui per als amants dels gossos o dels gats, que es poden adquirir per un preu de cinc euros. I és que mentre els animals abandonats que acullen busquen una nova llar, els voluntaris s'ocupen d'alimentar-los, treure'ls a passejar i portar-los al veterinari. Un cop troben una família, el centre també en fa un seguiment per garantir la bona adaptació de l'animal. Ara mateix el centre acull 50 gossos i 80 gats que estaven al carrer.

Amb l'objectiu de desincentivar que es regalin animals per Nadal i de fomentar-ne una adopció responsable, el Refugi Baix Camp serà físicament al Pallol els dissabtes de desembre a la tarda. "La idea és conscienciar i vendre material perquè tenim moltes despeses. Però el que volem, sobretot, és donar-nos a conèixer i distingir-nos d'altres gosseres en què els animals estan emmagatzemats i no se sap ben bé què passa amb ells", afirma Bàrbara Celada, voluntària del Refugi Baix Camp.

Paraules clau: