Back to top

Un regidor cambrilenc es suma al Partit Nacionalista de Catalunya

Joan Maria Artigau és regidor no adscrit a l’Ajuntament de Cambrils després d’haver-ho estat amb Junts per Catalunya (2019) i Convergència i Unió (2015-2019).

Joan María Artigau Príncep (Cambrils, 1957), ex-regidor de Junts per Catalunya i de Convergència i Unió per Cambrils entre els anys 2015 i 2020, ha anunciat avui la seva incorporació al Partit Nacionalista de Catalunya.

En les passades eleccions, Artigau va sumar-se a la llista de Junts per Catalunya com a independent, essent el tercer de la llista electoral, i sortint escollit. Des de l’any passat, però,s’havia desvinculat de Junts i havia passat a ser regidor no adscrit.

Artigau s’adhereix ara al PNC perquè considera el nou partit “la única opció política que es preocupa per les necessitats reals de la gent”, i afegeix que, en els difícils temps que corren,Catalunya “necessita polítics que facin política útil”.

La secretaria general del PNC, Marta Pascal, s’ha congratulat per la incorporació d’Artigau, i manté la seva voluntat de treballar “per a fer gran el PNC” per tal que es converteixi en un “gran espai on persones amb sensibilitats diverses s’hi sentin identificats i representats”.En paral·lel a la seva activitat política, Artigau, serraller de professió, dirigeix un negoci propi de maquinària industrial amb més de vint anys d'implantació a Cambrils.

Paraules clau:

Notícies relacionades