Back to top

El regidor novel·lista

Daniel Recasens ha presentat aquest dilluns al Centre de Lectura el seu llibre 'Una mena de culpa', la història de tres amics que es retroben a Londres i que reflexionen sobre el pas del temps i els objectius de joventut.
Daniel Recasens

Daniel Recasens, l'actual regidor de Cultura, ha presentat aquest dilluns al Centre de Lectura la seva novel·la, 'Una mena de culpa'. Es tracta d'un llibre, publicat per Gregal, que explica la història de tres amics d'infància que es troben a Londres i que s'enfrontaran a la seva realitat.

Recasens que reflexiona sobre les esperances posades en el futur quan hom és jove i les complicacions amb que ens anem trobant fins a ubicar-nos en el món. Som el que volíem ser? Tenim opció de tornar enrere i emprendre de nou el camí? Al final, la culpa també forma part de la vida... i és precisament una culpa el que acaba unint els tres protagonistes de la història, i no pas tot allò que van compartir quan eren joves.

Recasens va presentar el llibre envoltat d'amics i de regidors de l'Ajuntament. Admet que fa mesos que no pot escriure per culpa de la seva dedicació en política. A ell li agradava escriure de nit, trobant forats entre feina i feina. Protagonista de l'escola d'escriptura del Centre de Lectura, l'entitat li va reconèixer la seva dedicació i la seva mà estesa ara que ocupa un espai de responsabilitat en el nou consistori, com a regidor de Cultura.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades