Back to top

Reina de Reus

La ganxeta Ari Sánchez i Paula Josemaría s'emporten el Reus Costa Daurada Open després de superar les números u del rànquing, Gemma Triay i Alejandra Salazar (3-6, 2-6).

S'esperava una final entre les dues millors parelles del rànquing, i també es contemplava que el partit decisiu fos igualat i intens. La reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría han arribat a la final de l'Open de Reus amb l'objectiu de treure's l'espineta de l'any passat davant de Gemma Triay i Alejandra Salazar. I han sortit per totes. El tàndem català-extremeny ha provocat diversos errors no forçats de les seves rivals durant el primer set, i després de trencar el break, s'han embutxacat el set inicial amb un punt d'or (3-6) en tres quarts d'hora.

Directes al títol

La igualtat del primer set ha disminuït en el segon, quan Màgic Sánchez i Dinamita Josemaría han posat la directa per assegurar-se el títol com més aviat millor. En un segon set gairebé perfecte, la reusenca i la de Moraleja s'han proclamat campiones del Reus Costa Daurada Open 500 del World Padel Tour (2-6) en una hora i vint minuts. 

Un públic entregat

El pavelló Olímpic de Reus ha vibrat i ha animat de valent a la jugadora local que, visiblement emocionada, ha agraït el suport del públic després de la final. Ara, el pròxim repte per Sánchez i Josemaría serà l'Open 1000 de Granada (10 al 16 d'abril).

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades