Back to top

Reinventar-se en temps d'emergència sanitària

Arran de la crisi sanitària moltes empreses han hagut de tancar portes temporalment. D'altres, han trobat la manera de reinventar-se malgrat les adversitats. És el cas de l'empresa reusenca SEIBE que ha substituït la seva activitat de confecció de roba infantil per l'elaboració de material sanitari.
Reinventar-se en temps d'emergència sanitària. l'empresa reusenca SEIBE fabrica material sanitari

Després de veure rebaixada notablement la seva activitat a causa de l'estat d'alarma, l'empresa de confecció tèxtil SEIBE de Reus va decidir reinventar-se durant aquestes setmanes per tal de produir diversos materials de protecció mèdica.

La seva actual fabricació consisteix en bates hidròfugues impermeables, així com mascaretes o bates i pijames mèdiques. A més, tot el material que elabora és reutilitzable i es pot rentar a més de 60 graus. 

Malgrat que l'empresa ha patit una reducció important de plantilla arran de les restriccions de confinament, Seibe ha pogut elaborar més de 300 mascaretes durant el primer cap de setmana de producció, un material que ha donat al servei d'ambulàncies del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre així com a casals de gent gran d'alguns municipis del territori.

material sanitari que fabrica l'empresa reusenca SEIBE

D'aquesta manera l'empresa ha trobat una sortida productiva i mantenir mínimament l'activitat, a la vegada que posa el seu granet de sorra per fer front a l'emergència sanitària actual.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades