Back to top

El relleu al capdavant de la Cambra de Comerç es durà a terme quan quedi un any per les eleccions

L'actual president, Jordi Just, es mostra dolgut davant els comentaris d'alguns agents econòmics de la ciutat que qüestionen que doni el relleu a Àgata Girbes, tal com es va pactar el 2019.

L'any 2019, les dues candidatures que volien optar a la presidència de la Cambra de Comerç de Reus van decidir sumar esforços i repartir-se el mandat. Jordi Just seria president durant els primers anys i el darrer encapçalaria l'ens cameral Àgata Girbes.

Ara bé, és cert que els cicles electorals a les cambres de comerç no tenen, precisament, una regularitat. Les darreres eleccions es van posposar durant més de cinc anys, el que va allargar el mandat d'Isaac Sanromà al capdavant de la Cambra de Comerç de Reus. Això ha posat sobre la taula la possibilitat que aquest primer semestre del 2022, quan se celebraran tres anys del nou cicle, no hi hagi el canvi. Com a mínim si no es confirma que les eleccions es fan en un any. 

De fet, Jordi Just ha explicat aquest dimecres que "deixaré la presidència quan quedi un any per les eleccions, i si les eleccions fossin d'aquí a nou mesos plegaria avui mateix per donar compliment al que vam pactar". Segons Just, hi ha hagut veus que han "intentat fer mal a la institució" i "això no ho puc permetre". Per tot plegat critica que es posi en dubte la seva paraula i assegura que, quan toqui, cedirà la presidència a Girbes tal com està escrit. 

Premis Cambra

Jordi Just ha fet aquestes declaracions en l'acte de presentació de la Nit dels Premis Cambra Reus, en l'any del 135è aniversari. Un esdeveniment que servirà per reconèixer una cinquantena d'empreses del territori. A més, durant la nit, que es durà a terme el pròxim 22 de desembre a l'Auditori de firaReus i que també es podrà seguir per Canal Reus, servirà per lliurar els Premis Reus Empresa, depenents de la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, i també els premis pel Medi Ambient de la Ciutat de Reus, de la mà de la regidoria de Medi Ambient del consistori. 

Premis Cambra

Paraules clau:

Notícies relacionades