Back to top

Relleus solidaris en benefici de la lluita contra el càncer

Relleus Solidaris és una activitat que involucra a 123 delegacions repartides per les 10 comarques on la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre hi té presència.

Relleus Solidaris és una activitat intercomarcal que té com a objectiu recórrer, amb un "testimoni",  les 123 delegacions de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. L'activitat començarà a mitjans de juny i finalitzarà a finals d’estiu. Cada cap de setmana es recorrerà una comarca diferent.

Donarà el tret de sortida la comarca de la Conca de Barberà, el cap de setmana del 19 i 20 de juny. A partir d’aleshores, el “testimoni” farà el següent recorregut: comarca de l'Alt Camp, comarca del Baix Penedès, Comarca del Tarragonès, Comarca del Baix Camp, comarca del Priorat, comarca de la Ribera d'Ebre, comarca de la Terra Alta, comarca del Baix Ebre i comarca del Montsià.

En cada comarca la delegació corresponent realitza l'activitat que considera adient, bé sigui una cursa, una caminada, una bicicletada, una nedada, una vermutada... D’aquesta manera, el projecte no és limita només al tema de la cursa i la multitud d’activitats que es realitzaran fa possible que hi pugui participar molta més gent.

L'objectiu d'aquesta acció solidària és, per una banda recaptar diners en benefici de la lluita contra el càncer i per l'altra, realitzar una acció conjunta involucrant totes les delegacions de la Lliga, d'aquesta manera es vol aconseguir que totes les delegacions actuïn com una sola, involucrant a totes les persones dels diferents territoris per crear un de sol, el territori més solidari mai vist fins ara a les nostres terres.

Amb aquesta acció es fa palesa la gran dita que tant ens identifica: la unió fa la força. “Totes les delegacions acabaran sent una de sola i la Lliga serà més Lliga que mai. Tots els territoris treballant per una sola causa, tots els territoris treballant com un de sol pel bé de totes aquelles persones que ho necessiten. La nostra identitat està basada en la solidaritat, l'empatia, l'associació i sobretot el voluntariat, una de les branques més fortes de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre”, afirmen des de l’organització.

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou la polsera solidària dels relleus. Malgrat que encara no estan definides les activitats de totes les comarques (s’acabarà de tancar en els propers dies), les persones que vulguin ja es poden inscriure a través del web www.lligacontraelcancer.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades