Remuntada i victòria

Els de Jordi Garcia perdien al descans contra l'Igualada (1-3), però els roigs-i-negres han capgirat el marcador i s'han emportat els primers tres punts de la temporada (5-3).

Debut a l'OK Lliga marcat pels primers minuts sense els aficionats de les penyes del Reus -Redblacks, Troopers Reus, Front Reusenc-. Sota una calor i una humitat imponent, els de Jordi Garcia han sortit al Palau amb l'objectiu de sumar el primer triomf del curs a la competició domèstica, una idea que ha començat a complicar-se al minut 10, quan Roger Bars ha desviat un potent xut d'Aleix Marimón per fer el primer (0-1).

Els roigs-i-negres no s'han trobat còmodes durant bona part dels primers compassos del duel, i l'Igualada se n'ha aprofitat. Gerard Riba, amb una gran arrossegada a una mà, ha ampliat les distàncies pels de l'Anoia (0-2). I mentre els locals s'intentaven situar dins del partit, Bars ha fet el tercer després de penjar la bola a l'interior de l'àrea (0-3).

El Reus es desperta

Aleshores sí, el Reus ha fet una passada endavant. No és que no ho hagués intentat, però ha estat més incisiu atacant la porteria de Guillem Torrents, que ha fet un autèntic partidàs. Marc Julià ha tingut el primer des de la falta directa, després d'una blava a Nil Cervera, però el porter visitant ho ha evitat. El gol tampoc no ha arribat durant la superioritat, i fins que Sergi Aragonès no ha assistit David Gelmà després d'aixecar i picar la bola, el marcador local no s'ha mogut (1-3).

A la segona part, els de Jordi Garcia han fet una nova passada endavant i han empatat el partit en qüestió de set minuts. Primer amb una gran jugada individual de Sergi Aragonès (2-3), i després amb una rematada des de l'interior de l'àrea del capità Joan Salvat (3-3).

Julià sentencia

En el tram final de partit, els reusencs han culminat la segona remuntada de la temporada. Marc Julià amb una arrossegada i posteriorment amb una rematada des de l'interior de l'àrea, ha sentenciat el partit (5-3). El Reus s'emporta els primers tres punts del curs després d'un duel difícil, una mostra del que serà l'OK Lliga aquesta temporada. De fet, els roigs-i-negres són l'únic equip local que ha guanyat en aquesta jornada. La setmana vinent els ganxets se les veuran amb el Sant Cugat (17/09, 20:30 h).