Remuntada de líder

El Reus FCR perdia 0-2 al minut 77, un resultat que els roigs-i-negres han capgirat en un final de partit apoteòsic i que ha fet embogir l'Estadi Municipal.

Gairebé vint ocasions de gol i una quinzena de córners. Aquests són els registres ofensius del Reus Futbol Club Reddis en el partit contra el Catllar. I tot i aquest gran control del partit, els visitants s'han avançat amb un gol de Bilal des del punt de penal (0-1). Una diana que ha fet mal als de Marc Carrasco, però que no els ha fet sortir del partit: han continuat les ocasions de gol i han buscat la porteria defensada per Gonzo de manera insistent. Amb el triomf del Catllar per la mínima s'ha arribat al descans.

En els primers segons de la represa ha arribat la gerra d'aigua freda a l'Estadi: Bilal, de nou, amb una jugada individual, ha tornat a marcar pels d'Àlex González, i ha deixat el Reus entre l'espasa i la paret (0-2). L'equip roig-i-negre, tocat, ha continuat atacant per buscar el gol que el situés al partit. Marc Carrasco ha mogut la banqueta, i ha fet debutar Victor Oribe. A més a més, també han entrat Josep Ramon Sardà, Uri Benito, Nico Díaz, i Hugo Moreno.

Bogeria a l'Estadi

Després d'intentar-ho per activa i per passiva, Xavi Jaime ha penjat una pilota a l'interior de l'àrea perquè Sardà fes el primer del Reus al minut 77 (1-2). Al 86, el mateix Jaime ha engaltat una centrada de Nico Díaz per situar l'empat en el marcador (2-2). En el darrer suspir, Díaz ha centrat una pilota al segon pal que ha trobat el cap de Dani Argilaga, que ha culminat la remuntada i ha desfermat la bogeria a l'Estadi (3-2).

Triomf i remuntada de líder del Reus, que continuarà una setmana més com a líder en solitari de la Primera Catalana. Aquesta setmana els de Marc Carrasco tancaran la primera volta al camp del Martorell.