Back to top

Renfe estableix un Pla Alternatiu de Transport entre Reus i Marçà-Falset (R15)

Les afectacions seran els dies 6 i 7 de març. Es modifica el servei a la línia R15 de Rodalies de Catalunya

Durant els dies 6 i 7 de març, derivat de les obres que executa Adif entre Pradell i Riudecanyes - Botarell, obliguen a establir un servei alternatiu per carretera pels serveis de Rodalies de Catalunya a la línia R15 (Barcelona Estació de França – Reus – Riba-roja d’Ebre).

Per facilitar la mobilitat dels viatgers i donar continuïtat als clients en el tram afectat de la línia, Renfe ha establert un Pla Alternatiu de Transport per carretera entre les estacions de Reus i Marçà-Falset (sentit sud) i, en sentit nord, entre Marçà-Falset i Tarragona des d'on es podrà enllaçar amb els trens de les línies R14, R15, R16 i R17 fins a destinació.

Tots els trens de la línia R15 es veuran afectats els dies 6 i 7 de març. Els serveis de Rodalies de Catalunya circularan fins/des de les estacions de Marçà-Falset (sentit sud del tall) i Reus (sentit nord del tall). Aquestes estacions es convertiran en capçaleres intermèdies provisionals de la línia mentre durin les obres.

Els clients poden consultar tota la informació als webs de www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, app’s de Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías i al telèfon d’informació 900 41 00 41.

afectacions línia r15 renfe

Paraules clau:

Notícies relacionades