Back to top

Renoven la il·luminació de la font ornamental de la plaça del Nen de les Oques de Reus

L’actuació consisteix en un enllumenat mitjançant projectors de llum blanca i de colors.

La Brigada Municipal té previst iniciar aquesta setmana el treballs de millora de l’enllumenat de la font ornamental de la plaça del Nen de les Oques, que completarà els treballs de restauració del vas de la Font realitzats fa uns anys.

Llum blanca i de colors

L’actuació consisteix en un enllumenat que il·lumina les diferents parts de la font mitjançant projectors de llum blanca i de colors i en realça la seva espectacularitat. La il·luminació actual de conjunt escultòric havia quedat obsoleta. El pressupost de l’obra és de 17.681,01 euros.

Zones a il·luminar

  • Sortidors perimetrals de vas inferior. Els dolls d’aigua s’il·luminen amb 24 projectors repartits de forma circular.
  • Dolls verticals vas inferior. Els 4 dolls d’aigua verticals s’il·luminen amb projectors circulars amb un forat central per on surt l’aigua per aconseguir una il·luminació homogènia.
  • Vas superior. 4 projectors RGBW il·luminen tota l’aigua del vas i incideixen en el monòlit on estan situats els dolls de les petxines.
  • Vasos petxina. Aquests vasos estan il·luminats amb 4 tires LED RGB que il·luminen l’aigua del vas i el doll que les omple.
  • Estàtua del Nen de les Oques. El monument s’il·lumina amb dos projectors de llum blanca amb òptica concentrada que emfatitzen l’escultura.

L’actuació també preveu la instal·lació d’un sistema de control dels projectors que permet programar les seqüències de colors desitjades.

Paraules clau:

Notícies relacionades