Back to top

Rentat de cara al Bravium

ANNA SÁNCHEZ - HELENA BLANCH

El Bravium Teatre de Reus està en obres. Es renovarà el pati de butaques, i les cortines de l’escenari se substituiran per unes de material ignífug. Es pintarà l’escenari, les parets de la sala, el vestíbul i el bar. L’objectiu és fer un rentat de cara al teatre, unes obres que els socis asseguren que ja tocaven. 

El pati de butaques del Bravium Teatre està completament buit. Els seients, que ja acumulaven més de 20 anys de vida, seran renovats i substituits per uns nous. Procedeixen de l'antic auditori de la Fira i està previst, que s'instal·lin abans que engegui la temporada de tardor. A més, per qüestions de seguretat, també es canviarà el material de les cortines de l’escenari per un contra incendis. Les obres també inclouen la remodelació del vestíbul i el bar. 

Pel que fa el vestuari, la gran majoria de vestits, encara s’hi troben a la casa del costat. L’equip del Bravium, però, i des de ja fa dos mesos, està treballant en l’acondicionament d’un espai per convertir-lo en un vestidor. Estan traslladant més de 3.000 vestits i a llarg termini, volen exposar les peces més antigues. 

La remodelació ha tingut un cost de gairebé 5.000 euros.  El col·lectiu vol acabar les obres abans de reprendre la temporada de tardor a l’octubre.