Back to top

Reobertura de l'oci nocturn amb la mirada posada al passaport COVID

La majoria de bars i discoteques de la ciutat es mantenen prudents davant el nou escenari, que arriba a les portes de la Festa Major de Misericòrdia.

No és la panacea i en són ben conscients. Els empresaris de l'oci nocturn de Reus es mantenen prudents després d'un estiu amb els braços creuats i amb les perspectives posades a finals d'any. De fet, molts no obren encara portes a l'espera que es concretin mesures més flexibles: a hores d'ara està prohibit el ball i cal tancar a les tres de la matinada. 

Aquesta situació coincideix amb el temps amb la frenada de la vacunació a Catalunya. D'aquí que la Generalitat, per evitar al màxim una sisena onada, busca la manera d'incrementar el ritme de dosis subministrades. Al setembre s'està posant menys vacunes que a l'agost, i durant els mesos de juny i juliol es van posar més del doble de les que s'estàn dispensant ara mateix. Per això es tanquen els grans espais de vacunació i es busca actuar quirúrgicament. 

Porta oberta al passaport COVID

El Govern també planteja el passaport sanitari per poder entrar en bars, discoteques, cinemes o teatres. És el que està passant a bona part d'Europa i el que comença a estudiar-se a Catalunya. D'aquesta manera es vol forçar a aquelles persones que eviten la vacuna a injectar-se les dosis pertinents. 

Paraules clau:

Notícies relacionades