Back to top

Reobre el dispensari mèdic del Barri Gaudí

Aquest dilluns, després de mesos de reclamacions veïnals, l'espai d'atenció primària ha tornat a acollir visites programades dels veïns de la zona.

Reobre el dispensari del Barri Gaudí després de més de gairebé 3 anys de tancament per la pandèmia. Aquest dilluns, després de mesos de reclamacions veïnals, l'espai d'atenció primària ha tornat a acollir visites programades dels veïns de la zona. El dispensari ha tornat a obrir amb un equip professional complet i amb un programa comunitari de prevenció i promoció de la salut.

El dispensari obrirà de dilluns a divendres en horari de matí. De moment, atendrà amb visites programades a un centenar de veïns que tindran al seu metge o metgessa de capçalera en aquest dispensari, tot i que el volum de pacients s'anirà regulant en funció de les necessitats del barri.

dispensari barri gaudí


En tot cas, també s'atendran visites d'urgència i el dispensari també comptarà amb hores d'atenció de professionals de nutrició i psicologia. A més, també es realitzaran procediments d'infermeria estàndards com anàlisis de sang, orina o electrocardiogrames.

Des de la comunitat del Barri Gaudí es mostren satisfets d'haver aconseguit la reobertura i agraeixen l'esforç de l'administració. Una reclamació que s'havia capitanejat des de l'AAVV del barri Gaudí i el Casal de la Gent Gran.

Paraules clau:

Notícies relacionades