Back to top

Es reprenen les converses per impulsar l'estació intermodal de l'Aeroport de Reus

Andreu Martín, el portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus, assegura que la connexió amb alta velocitat de l'equipament torna a ser sobre la taula després d'anys tancada en un calaix.

Després de desencallar el baixador de Bellisens, el PSC de Reus se situa ara com a objectiu principal en infraestructures tornar a impulsar l'estació intermodal al sud de l'Aeroport. Es tracta d'una reclamació del territori que va arribar a pressupostar-se, durant el govern de José Luís Rodríguez Zapatero, però que els governs del PP van acabar descartant en plena crisi econòmica. 

Doncs bé, ara que el PSOE torna a dirigir la Moncloa, Andreu Martín, el portaveu del PSC de Reus, està decidit a tornar a posar a l'agenda política aquesta infraestructura. De fet, en una entrevista a Canal Reus, assegura que ja hi ha començat a haver converses amb ADIF, el gestor d'infraestructures ferroviàries, i AENA, que gestiona l'Aeroport, a més de representants del govern espanyol. La diputada al Congrés dels Diputats per Tarragona, la reusenca Sandra Guaita, també està treballant en l'assumpte. Tot i que no s'espera que l'estació es construeixi en breu, com a mínim s'haurà tornat a posar sobre la taula la necessitat del territori. 

Crida al consens per connectar Reus amb Barcelona i Girona

Andreu Martín considera que si s'aconsegueix tornar a impulsar l'estació intermodal, cal garantir que al territori hi haurà consens per no repetir errors històrics. Martín assegura que "no només es tracta de convertir Reus en la quarta pista del Prat a Barcelona", sinó que sobretot cal "dotar de serveis de connectivitat l'Aeroport de Reus i col·locar-lo a 30 minuts de Barcelona en alta velocitat i a 50 de Girona per garantir que un ciutadà pugui agafar un vol en un aeroport i tornar en un altre sabent que en un no res és a casa". 

Aquestes declaracions de Martín a Canal Reus donen continuïtat a les que va fer la diputada socialista Sandra Guaita ara fa quatre mesos

Entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades