Back to top

Represa del cicle 'La Ciència del Vi' a Reus, impulsat per la URV

L’objectiu del projecte és apropar el coneixement científic a la societat d’una manera divulgativa i propera, a través del vi com a element transversal.

Amb el títol "De la vinya al celler" continua aquesta setmana el cicle La Ciència del Vi, impulsat per la Universitat Rovira i Virgili, al Castell del Cambrer de Reus. La sessió, que es farà aquest dijous 18 de gener a les 19:00 h, anirà a càrrec de Míriam Lambreave, investigadora del departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. 

Una sessió al mes

El cicle La Ciència del Vi consta de nou sessions mensuals, que van començar el mes d'octubre i que es fan a raó d'una cada mes, i està pensat per fer divulgació científica. Inclou una xerrada sobre el món del vi per part d'investigadors i investigadores de diferents disciplines científiques i docents de la Universitat, i el tast de dos vins de la DO Montsant. Es vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca.

L’objectiu del projecte és apropar el coneixement científic a la societat d’una manera divulgativa i propera, i fer-ho a través del vi com a element transversal i des de diferents perspectives. A més, el cicle permetrà conèixer i tastar alguns dels millors vins dels cellers de la DO Montsant, presentats pels seus responsables. 

Inscripcions

Les sessions, que són gratuïtes, es fan una vegada al mes fins al juny –són sempre dijous a les 19:00 h al Castell del Cambrer- i per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a www.comciencia.urv.cat/vi. Les inscripcions per a cada xerrada s’obriran el dia 1 de cada mes, ja que l’aforament és limitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades