Back to top

Repsol aconsegueix la màxima certificació per als seus productes d'automoció

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona ha aconseguit la certificació de materials per a automoció d'acord amb la IATF 16949:2016, la norma internacional per a sistemes de gestió de la qualitat en l’automoció.

Repsol ha certificat els complexos industrials en els quals produeix materials per a automoció d’acord amb la norma IATF 16949:2016, la més exigent en l’àmbit internacional per a sistemes de gestió de la qualitat en el sector de l'automòbil.

La IATF reuneix estàndards internacionals dels fabricants d’automoció i les seves respectives associacions comercials amb l'objectiu d'unir les millors pràctiques en el disseny, desenvolupament, fabricació i manteniment de productes destinats a la indústria de l'automòbil i per aquest motiu, és un dels requisits indispensables que els fabricants d’automòbils requereixen als seus subministradors.

La certificació l'ha obtingut pel polipropilè i els seus compostos

Repsol ha obtingut aquesta certificació per a productes com el polipropilè i els seus compostos, el polietilè d'alta densitat i els poliols. Després de més de 30 anys subministrant poliolefines i poliols per al sector de l'automoció, aquesta nova certificació permet a Repsol fer un pas més en el seu compromís amb l'excel·lència i el lideratge en aquest sector a Europa.

Repsol compta amb una àmplia gamma de materials avançats i certificats, entre els quals destaquen la seva nova gamma de polipropilè de molt alta resistència a l’impacte comercialitzats sota la marca Repsol Impacto, per a la qual Repsol va realitzar a mitjan 2020, una inversió de 31,4 M € per a la instal·lació d’un nou reactor fase gas al complex industrial de Tarragona.

També destaquen els materials innovadors dissenyats per a tecnologies de formació d'escuma, i compostos de fibra de vidre amb molt alta rigidesa per a peces semiestructurals que substitueixen elements fabricats amb materials tradicionals més pesats, i una extensa gamma de poliols que permeten complir amb els més alts requeriments i objectius dels seus clientes, tant en el camp de la insonorització, amb l’arribada del vehicle elèctric, com en els requeriments del mòdul seient, amb la reducció de pes, i el confort interior.

Amb aquesta certificació Repsol reforça el seu compromís amb la indústria automotriu per assolir els seus objectius, alineant-se amb els elevats estàndards de qualitat exigits en aquest mercat.

Paraules clau:

Notícies relacionades