Back to top

Repte assolit: Adell neda 42 km solidaris 'Pels Valents'

L'atleta i agent de policia ha nedat des del far del Fangar, al Delta de l'Ebre, fins al Port de Cambrils on un centenar de persones han aplaudit la seva arribada a les 7 de la tarda.

Entre aplaudiments i crits d'ànim, el nedador Joan Carles Adell ha arribat al Port de Cambrils després de 13 hores ininterrompudes nedant en aigües obertes des del far del Fangar al Delta de l'Ebre. En total, 42 quilòmetres solidaris per recaptar fons destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu contra el càncer infantil.

Emotiva arribada per Adell

Tot i les complicacions de la travessia i una lesió al canell, Adell ha arribat a la meta amb el suport d'un públic ben entregat, els aplaudiments del seu entrenador i l'acompanyament del Club de rem de Cambrils, Vent d'Estrop de Cambrils i nedadors del club Natació Cambrils. Allí, també s'ha trobat amb l'Aina i la seva família, una usuària de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que l'ha volgut felicitar.

4.200 euros recaptats

A través d'un compte a la pàgina web de l'Hospital Sant Joan de Déu i de la venda de mascaretes, casquets de bany i escuts solidaris, ja s'ha arribat a recaptar 4.200 euros. Una iniciativa que s'emmarca dins de la campanya 'Pels Valents' on les policies locals de diferents municipis s'hi van involucrar des d'un inici amb la venda dels escuts solidaris. 

Homenatge a la seva mare

A banda de lluitar contra el càncer infantil, la iniciativa també ha volgut ser un reconeixement per la mare de Joan Carles Adell, qui el va iniciar en el món de la natació i que actualment pateix Alzheimer.

Paraules clau:

Notícies relacionades