Back to top

Repte solidari "Challenge x l'Alzheimer"

Juanan Fernandez recorrerà 113 quilòmetres per recollir fons en benefici de la Fundació Rosa Maria Vivar

Avui, 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer s'ha pesentat el repte esportiu i solidari CHALLENGE x L’ALZHEIMER, encapçalat per l’atleta Juanan Fernandez i en benefici de la Fundación Rosa M. Vivar. 

113 quilòmetres

El desafiament esportiu tindrà lloc el proper diumenge 27 de setembre i consistirà en realitzar 113 quilòmetres en solitari. Concretament, 2 km nedant, 90 km en bicicleta i 21 km corrent. La sortida serà diumenge a les 8 h del matí al Passeig Jaume I de Salou, Plaça de les CCAA. El recorregut passarà per Cambrils, l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar i Perelló, on es farà un canvi de sentit per finalitzar a Salou. 

L’objectiu dels km solidaris és recaptar 3.000 euros, els quals seran destinats a la compra d’un monitor interactiu per tal de facilitar les teràpies d’estimulació cognitives que es realitzen al nou Centre Terapèutic per a l’Alzheimer de la Fundació Rosa M. Vivar.

La presidenta de la Fundació, Margarita Oliva “agraïm sincerament aquest gest altruista de Juanan Fernandez i el seu repte esportiu Challenge x l’Alzheimer, ajudant a sensibilitzar sobre la malaltia de l’Alzheimer i donant a conèixer el nou Centre Terapèutic que dona servei a tot el Camp de Tarragona.

La recaptació permetrà als professionals del centre disposar d’un monitor interactiu amb pantalla tàctil i connectivitat tecnològica elevada per tal de realitzar el seu treball d’estimulació cognitiva amb les eines més innovadores.” 

Com col·laborar?

L’esportista Juanan Fernandez s’ha compromès a fer una donació d’1 € per cada minut de competició i ha adquirit 100 mascaretes solidàries de manera altruista. Tots els interessats en participar podran adquirir mascaretes a 10 euros cadascuna i els beneficis aniran directes a la fundació i el seu objectiu de compra de material tecnològic. 

També es pot col·laborar a aconseguir aquest repte fent una donació a: 

Repte solidari

Paraules clau:

Notícies relacionades