Back to top

De repte solidari a realitat interactiva

Els 113 quilòmetres solidaris que va realitzar Juanan Fernández i que es van traduir en 3.000 euros, ara ja s'han convertit en un monitor interactiu que facilita les teràpies del Centre Terapèutic per a l'Alzheimer de la Fundació Rosa Maria Vivar.

El passat 27 de setembre, Juanan Fernández va nedar 2 quilòmetres, en va fer 90 més en bicicleta i va rematar la jornada amb una mitja marató. En total, 113 quilòmetres que va recórrer per recollir fons en benefici de la Fundació Rosa Maria Vivar.

L'objectiu era recaptar 3.000 euros, que s'havien de destinar a la compra d'un monitor interactiu per facilitar les teràpies d'estimulació cognitives. Doncs bé, aquest monitor ja és una realitat.

juanan

Pel protagonista del repte, l'adquisició del monitor significa el tancament del cercle iniciat amb el triatló que va realitzar. El repte solidari de Fernández juntament amb les donacions, que es van allargar fins a finals d'octubre, han permès la presència del monitor interactiu al Centre Terapèutic per a l'Alzheimer de la Fundació Rosa Maria Vivar de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades