Back to top

Reserva de la Tierra es defensa

Després que aquest dijous al matí els Mossos fessin públics més detalls sobre aquesta causa que afecta l'empresa Reserva de la Tierra, ubicada a les Borges del Camp, l'empresa ha emès un comunicat defensant-se.

Reserva de la Tierra surt a defensar-se. Després que els Mossos hagin fet públics més detalls al voltant de la causa oberta pels delictes de falsificació, estafa i introducció al mercat d'una denominació d'origen, en relació amb una denúncia presentada per una possible falsificació en l'etiquetatge d'ampolles de vi amb denominació d'origen. Doncs bé, l'empresa ha emès un comunicat on "garanteix la qualitat de tots els vins elaborats i comercialitzats per la companyia sota les més de cent marques que comercialitza".

Davant la denúncia presentada per la Denominació d'Origen Montsant, Prioritat i Terra Alta, la companyia explica que "desconeixia la seva existència fins la setmana passada". Reserva de la Tierra diu que "el grup ha col·laborat i col·laborarà en les investigacions per demostrar la qualitat i traçabilitat dels seus productes". 

Es plantegen una resposta legal

Les actuacions judicials derivades d'aquesta denúncia, "han comportat un fort impacte reputacional en el grup. Davant d'aquesta situació d'indefensió, la companyia estudia una resposta legal". 

Paraules clau:

Notícies relacionades