Back to top

Resignació davant les noves mesures restrictives en bars i restaurants

En el primer dia de restriccions s'ha notat una davallada important de la clientela i, tot i oferir servei per emportar els restauradors asseguren que no els hi surt a compte obrir.

Des d'aquest divendres els bars i restaurants no podran acollir clients als seus locals i només podran obrir si ofereixen comandes per emportar. En el primer dia de restriccions el sector ja ha notat una davallada important de la clientela i molt dels restaurants directament ni han pogut obrir. Aquestes mesures afecten directament a l'economia dels restauradors que asseguren que serà molt difícil sobreviure a un segon tancament.

Terrassa tancada

El sector denuncia que se'ls acusi de ser els culpables de l'augment de contagis entre la població i defensen que estan complint totes les mesures al peu de la lletra.

Els restauradors admeten que treballar en aquestes condicions no els surt a compte. A més, aquestes mesures han comportat una major presència de persones menjant a la via pública.

Sobre aquestes noves mesures PIMEC també ha volgut dir la seva i ha ficat sobre la taula el gran sotrac que podrien provocar a l'economia catalana. La seva directora en Relacions Laborals, Elena de la Campa, assegura que "si no arriben mesures urgents, tancaran un 18,7% de les pimes catalanes".

Entrevista

Parlem amb Xavier Guardià, president de la Federació Empresarial d'Hosteleria i Turisme de Tarragona per analitzar com les darreres restriccions afecten a tot el territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades