Back to top

El Restaurant Ferran Cerro rep el primer Sol Repsol

El restaurant Ferran Cerro canviarà d'ubicació i té previst obrir les portes del nou establiment a finals de març a la Pl. Del Castell de Reus
noticies

El restaurant de Ferran Cerro ha rebut el seu primer guardó SOL Repsol, després de dos anys i mig de començar el projecte.

La pròpia Guia Repsol, en un article del periodista Marc Casanovas publicat fa uns mesos, ja parlava de Ferran Cerro. Poc a poc, el seu projecte va anar reivindicant el seu lloc en el panorama de la cuina artesana, de temporada i de producte de proximitat i sostenible.

Tot i que Ferran és dels que pensa que prefereix el restaurant ple en cada servei que tots els premis de el món, és un premi que agraeix molt.

Nou restaurant a la Plaça del Castell

k

El nou establiment de Ferran Cerro obrirà les portes a finals de març a la Pl. Del Castell de Reus, després de ser nomenat també com un dels 20 cuiners a tenir en compte aquest 2020 a la llista de la periodista gastronòmica Laura Conde.

Un total de 102 restaurants han estat guardonats aquest dilluns a Sant Sebastià per la Guia Repsol amb els seus emblemàtics sols. D'ells, només els restaurants 'Les Cols' de Fina Puigdevall, a Olot (Girona), i 'Culler de Pau' de Javier Olleros, a O Grove (Pontevedra) han obtingut la màxima distinció de Tres sols.

En aquesta edició, altres 23 establiments s'han vist reconeguts amb dues soles, mentre que 77 s'estrenen amb un guardonat. En comparacions amb les novetats de la passada edició, la Guia Repsol disminueix el llistat de restaurants amb tres soles (de 5 a 3), mentre que es manté el nombre de locals amb dos i s'incrementa el nombre d'establiments amb un (de 53 a 77).

89 premiats a Catalunya

La nova Guia Repsol 2020 compta amb 545 restaurants de tot el territori espanyol, mentre que en l'edició anterior es comptabilitzaven 546. Per comunitats autònomes, el major nombre de soles es per a Catalunya, ja que acapara 89 soles.

Ferran Cerro és un dels 7 restaurants de la província de Tarragona que tenen Sols Repsol. Li Segueix Madrid, amb 84; País Basc, amb 56; Andalusia, amb 53; Comunitat Valenciana i Castella i Lleó, dues amb 44.

Entrevista completa a Ferran Cerro

Paraules clau:

Notícies relacionades