Back to top

Restaurants i discoteques, a punt per tancar l'any

Entre sopars d'empresa, retrobaments i quedades en general les terrasses i interiors s'han omplert de gom a gom aquest desembre. I la nit de Cap d'Any i el dia 1 de gener no seran una excepció.

El desembre ha estat un mes fort per l'oci nocturn. En el cas de la discoteca La Fàbrica, ha obert portes durant gairebé una vintena de nits entre sopars d'empresa i festivitats. Després de dos anys de completa aturada, on el sector ha patit la incertesa de no saber si la seva activitat tindria un futur, ara celebren el retorn del públic a l'oci nocturn. El primer repte del nou 2023 serà la nit de cap d'any. Sembla que serà un servei amb molta gent, ja que, a hores d'ara, bona part de les entrades ja estan venudes.

I com al sector de l'oci nocturn, per la restauració el mes de desembre també ha estat un mes molt fort. Entre sopars d'empresa, retrobaments i quedades en general les terrasses i interiors dels restaurants han estat plens de gom a gom. Així doncs, sembla que després de dos anys marcats per la pandèmia, la gent ha sortit a celebrar-ho per partida doble.

La nit de Cap d'Any i el dia 1 de gener no seran una excepció, i és que tot i que alguns restaurants han decidit no obrir les portes, les previsions dels que si ho faran són molt bones i la sensació és que es tornaran a omplir.

Pel que fa a previsions de cara al 2023, la pandèmia els ha fet aprendre a no avançar-se i no crear-se moltes expectatives. El que està clar, és que sigui celebrant-ho a casa o fora, aquestes festes s'han consolidat com les festes de recuperació després de la pandèmia.
 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades