Back to top

'Reus 1970-2020: La transformació d'una ciutat' publica el seu llibre

La Fundació Privada Reddis clausura amb aquesta publicació la iniciativa que ha comptat també amb un cicle de conferències, una sèrie documental i una exposició que encara es pot visitar fins al dia 30 de novembre

50 anys d'història de la ciutat de Reus recollits en una sola publicació. El llibre 'Reus 1970-2020: La transformació d'una ciutat' posa el punt final al projecte amb què s'ha fet un exercici de memòria històrica a la ciutadania reusenca actual. El llibre és, doncs, una manera més de fer arribar aquesta tasca de recopilació d'informació a la gent i que aquesta la pugui tenir molt més a l'abast. De fet, Francesc Domènech, coautor del llibre, remarcava la importància que ha tingut que aquest projecte hagi estat "multicanal" i hagi arribat, d'aquesta manera, a "molt més públic"

Des de la Fundació Privada Reddis asseguren estar molt contents amb la rebuda del projecte per part de la ciutadania i que aquest es converteixi en una eina més per a conèixer la història de la ciutat en els darrers 50 anys.

La publicació del llibre és l'últim capítol del projecte 'Reus 1970-2020', però l'exposició que el precedeix encara està oberta al públic a la Biblioteca Xavier Amorós fins al pròxim 30 de novembre.

Recupera els capítols de la sèrie documental AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades