Back to top

Reus acollirà el torneig internacional de tenis de Catalunya

El Club Tennis Reus Monterols serà l’amfitrió de la primera edició del Catalonia Open WTA 125, que se celebrarà de l’1 al 7 de maig de 2023

Aquest dimarts, a la seu de la Federació Catalana de Tennis, s’ha presentat el Catalonia Open WTA 125 – Trofeu Internacional Reus Costa Daurada. El torneig, organitzat per la Federació Catalana de Tennis, amb el suport d’Esportcat, Generalitat de Catalunya, se celebrarà de l’1 al 7 de maig de 2023 al Club Tennis Reus Monterols.

L’objectiu del projecte és convertir aquest torneig en un dels grans esdeveniments del tennis a Catalunya per la dimensió i el nivell esportiu de les participants, a més d'impulsar la visibilitat de l’esport femení i generar referents.

Un torneig itinerant

Un dels trets característics d’aquest nou torneig és que no comptarà amb una seu fixa, sinó que tindrà lloc en diferents clubs de Catalunya en cadascuna de les seves edicions per tal d’arribar a tot el territori català. El Club Tennis Reus Monterols serà l’amfitrió de la primera edició. 

Altres activitats

La Federació Catalana de Tennis anomenarà Reus com a Ciutat del Tennis Català 2023, el que suposarà que a més de l’organització del WTA 125, es realitzaran un conjunt d’activitats paral·leles durant la setmana del torneig, així com en les setmanes anteriors i posteriors a la celebració d’aquest.

“Volem fer tornejos Sub12 femenins a les quatre províncies, i que les guanyadores d’aquests tornejos juguin el màster la mateixa setmana que hi ha el torneig al Reus Monterols. També tenim pensat posar en valor el que és l’esport femení i farem xerrades en aquest sentit. A més, d’activitats de promoció arreu del territori català”, ha explicat Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis.

Per la seva banda, la directora d’aquest torneig és la Laura Pous, exjugadora professional. Al llarg de la seva carrera va guanyar, entre d’altres, 20 proves del circuit internacional ITF i es va consagrar durant molts anys en el top-100. Ara vol aportar tota aquesta experiència en aquest nou projecte.

El torneig compta també amb la col·laboració de la Real Federación Española de Tennis, la WTA, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades