Back to top

Reus acull la novena edició dels Premis Vinari

Aquest matí s'ha dut a terme el tast de vermuts per tal d'escollir el millor vermut de Catalunya

Una de les tradicions més típiques de Reus, és anar a fer el vermut. Per aquest motiu, aquest dilluns al matí, a l'Estació Enològica de Reus, s'ha celebrat la presentació dels Premis Vinari 2023, una novena edició, que com ja és habitual, premia el millor vermut de Catalunya. Diferents especialistes en la matèria han fet el tast dels vermuts concursants, per tal de fer la tria del guanyador d'aquesta edició. 

Nova categoria 

Els premis compten amb cinc categories: els vermuts tradicionals Blancs, Negres, Reserva, altres estils de vermut, i com a novetat d'aquest any, es premiarà la millor experiència de "vermuterisme", sota el nom Premis ciutat Reus, una activitat de turisme lligada al vermut i la seva elaboració. Una de les característiques del tast, és que els especialistes no saben en cap moment la marca del vermut que tasten, ja que es tracta d'un tast a cegues.

Amb la participació dels especialistes i el vot popular, obert fins al pròxim divendres 10 de març, s'escolliran els vermuts premiats. Els resultats se sabran aquest dilluns, però no serà fins al divendres 17 de març que es faran públics. L'acte es durà a terme a la Llotja de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades