Back to top

Reus acull la primera Mostra d'Esports Adaptats

La jornada es portarà a terme a la plaça Llibertat aquest divendres a la tarda amb la participació de diverses entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat.

Bàsquet amb cadira de rodes, Toc Bol, hand bike o atletisme a cegues, aquestes són algunes de les modalitats esportives que es podran practicar en la primera Mostra d'Esports Adaptats de Reus. L'objectiu de la jornada és que tothom qui vulgui pugui veure, provar i gaudir l'esport adaptat i conèixer aquestes modalitats a través de les entitats que les practiquen. De fet, els diferents esports estaran conduïts per les associacions i clubs que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, tot plegat en un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Reus, la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física i Reus Esport i Lleure.

D'aquesta manera, la plaça de la Llibertat s'omplirà d'esport i inclusió la tarda del pròxim 15 de setembre. Sota el lema 'Reus es mou per l'esport' es portaran a terme set modalitats esportives on els participants rebran un obsequi després d'haver-les practicat. Les entitats participants també donaran a conèixer la seva tasca i els serveis que ofereixen als seus estands que estan ubicats a la plaça.

Paraules clau:

Notícies relacionades