Back to top

Reus acull les Jornades Gastronòmiques de l'Oli Nou DOP Siurana

Tindran lloc del 12 al 28 de novembre a Reus i comptaran amb la participació de dotze establiments que elaboraran un menú sencer cuinat amb aquest producte.

Reus acollirà del 12 al 28 de novembre les Jornades de l'oli nou DOP Siurana amb la participació de 12 establiments de restauració de la ciutat que durant aquests quinze dies oferiran a les seves cartes un seguit de propostes amb la voluntat de posar en valor aquest oli nou. De fet, aquestes jornades s'han imposat amb doble objectiu: posar en valor aquest producte de gran qualitat i valor gastronòmic i donar suport al sector de la restauració i l’hostaleria de la ciutat. 

Enguany aquest oli és excepcional perquè la climatologia ha acompanyat moltíssim. Des de la DOP Siurana agraeixen a la restauració la seva ajuda per visibilitzar i promocionar aquest producte. Per la seva banda, el sector de la restauració veu com un privilegi poder enriquir la seva cuina amb aquest or líquid verd.

Es presentarà un menú complet elaborat amb l'oli nou

Com a novetat respecte edicions anteriors, enguany els establiments participants passen de fer una degustació d'oli al principi de l'àpat a presentar un menú complet amb entrants, principal i postres que utilitzen l'oli nou de la temporada.

Paraules clau:

Notícies relacionades