Back to top

Reus acull una exposició de retrats sobre el procés

L'il•lustrador Jordi Magrià exposa al Centre de Lectura de Reus una sèrie de retrats dels presos i exiliats polítics. Les il•lustracions estan fetes amb bolígraf Bic i els beneficis obtinguts aniran a l'Associació Catalana dels Drets Civils per ajudar als familiars dels polítics i plasmar el procés polític català.
Reus acull una exposició de retrats sobre el procés

L'il·lustrador de Sant Cugat Jordi Magrià ha iniciat una exposició  amb 21 retrats dels Jordis o escenes de l'1 d'octubre, entre d'altres. Cadascuna de les il·lustracions ha estat feta amb bolígrafs Bic per donar-li força malgrat les dificultats que pugui tenir, ja que com bé afirma: "no hi ha marge d'error i a vegades deixa anar més tinta del normal". 

La mostra es va inaugurar a Barcelona i ha arribat a Reus per a quedar-se al Centre de Lectura fins al proper 12 de juliol. Compta amb la col·laboració de l'ANC, l'Òmnium, Els avis i àvies per la Llibertat i Salvem TV3 per tal de recaptar fons i ajudar als familiars dels presos i exiliats polítics. 

Entre tots els retrats es farà una rifa on cada 100 números venuts es sortejarà un retrat fet per l'il·lustrador del tema que triï la persona guanyadora. Els beneficis aniran a l'Associació Catalana dels Drets Civils. A més, es farà una subhasta d'un retrat de Pep Guardiola a nivell mundial involucrant a clubs.

L'exposició es pot veure de dilluns a dissabtes de 16 a 21 h.

Paraules clau: