Back to top

Reus acull el XII Open Internacional Alforges de horseball

El torneig tindrà lloc els dies 10,11 i 12 de setembre a l'Hípica West Fork de Reus. És la primera vegada que el campionat se celebra a la capital del Baix Camp.

L'hípica West Fork de Reus serà la seu del XII Open Internacional Alforges, un torneig europeu de horseball, bàsquet a cavall, que es disputa amb equips mixtos i amb una categoria específica femenina. L'esdeveniment tindrà lloc del 10 al 12 de setembre amb entrada lliure per al públic aficionat. 

Prop de 300 participants internacionals

El torneig acollirà més de 300 participants, alguns d'ells referents internacionals d'aquesta modalitat esportiva. Representen països com França, Itàlia i Portugal. Altres provenen de diferents demarcacions de l'estat espanyol. De fet, quatre equips reusencs participen a la competició, un d'ells en categoria femenina.

Impulsar el horseball a la demarcació

Horseball

Es preveu que l'esdeveniment atregui a la ciutat un nombre important de persones aficionades i que sigui també un impuls per aquest esport a les comarques tarragonines. Així ho han comentat el regidor d'Esports a l'Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, i la directora de l'equip de horseball de l'Hípica West Fork, Izaskun Igarreta.

Paraules clau:

Notícies relacionades