Back to top

Reus adapta la cultura als temps covid

El Museu de Reus ha presentat algunes novetats per d'involucrar les noves tecnologies i difondre la cultura i el patrimoni de la ciutat.

El Museu de Reus ha adaptat el seu contingut a les noves tecnologies per tal que tothom pugui gaudir del patrimoni, sobretot en el moment en què vivim. Ho ha fet de diverses maneres com actualitzant la pàgina web on visitar les diverses exposicions des de casa serà més fàcil. La nova pàgina web estarà operativa a partir del proper 16 de novembre.

Diverses novetats per tal de gaudir de la cultura i del patrimoni

La nova web ha de permetre també visualitzar una reconstrucció del retaule de Sant Pere, una eina vitual que ajuda a apropar al visitant per tal de conèixer l'història, les obres i els autors que formen aquest element de la prioral.

eina virtual del retaule de la prioral de Sant Pere

Una altra de les noves propostes és la de poder visitar les diferents places de Reus i comparar-les amb fotos antigues d'aquests mateixos indrets a través de l'aplicatiu mòbil Izi Travel.

I pels qui també vulguin gaudir d'instantànies antigues tot passejant per Reus, el CIMIR treu al carrer una selecció de les fotografies repartides per la ciutat, a través del mobiliari urbà, podrem gaudir d'una selecció de 42 imatges d'autors del segle XX i també contemporanis, des de les més conegudes a d’altres d’artístiques o documentals.

En aquest sentit, Daniel Recasens, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus explica que "Hem mirat de buscar aquelles peces més representatives d'aquests autors i en aquest cas el que hem fet és posar-les a disposició del mobiliari urbà".

Fotografies antigues exposició pels carrers de Reus

La Nit dels Museus es cancel·la

Totes aquestes propostes estaven emmarcades dins de la Nit dels Museus, un certamen que es volia celebrar aquest mes de novembre, després que s'hagués d'ajornar el passat mes de maig. Per les restriccions de la covid 19, però, ara també s'ha hagut de suspendre.

Paraules clau:

Notícies relacionades