Back to top

Reus, al punt de mira per l'evolució de la pandèmia

La capital del Baix Camp té una taxa de reproducció de 2,17 i té el risc de brot més alt del Camp de Tarragona

Reus és al punt de mira de l'evolució de la covid19 a Catalunya. La taxa de reproducció està per sobre de 2, 2,17 concretament, i és la ciutat del Camp de Tarragona amb més risc de brot. L'alcalde accidental, Daniel Rubio, alerta que una gran part dels casos positius de la ciutat s'han produït en reunions familiars massives o bé en les relacions socials a la via pública.

Per aquesta raó, Reus extremarà les mesures per evitar aquestes trobades: aquest cap de setmana ja va desmantellar una botellada multitudinària i treballarà en aquesta línia. El consistori assegura que es farà una darrera pentinada al municipi de caràcter pedagògic, però adverteix que serà l'últim avís abans de començar aixecar expedients sancionadors, especialment en l'àmbit de la restauració que avui estrena noves mesures.

El departament de Salut estudia les dades a la ciutat per aplicar mesures en els pròxims dies. Rubio ha reafirmat el compromís del consistori en totes les accions que s'hagin de prendre per a la contenció del virus a la ciutat

Paraules clau:

Notícies relacionades