Back to top

Reus ampliarà els punts Wifi més enllà del centre de la ciutat

La xarxa Reus wifi ha duplicat el nombre d'usuaris en l'últim mig any. Una xifra que ha esperonat l'equip de govern per ampliar-ne els punts més enllà del centre de la ciutat. Volen destinar una petita partida del pressupost de l'any vinent en ampliar la cobertura a alguns barris.
Fins a 37.000 persones s'han connectat al servei Reus Wifi en l'últim semestre.

Fins a 37.000 persones s'han connectat al servei Reus Wifi en l'últim semestre. Des de la posada en marxa del sistema, el setembre passat, el nombre d'usuaris ha anat en augment. De fet, en aquest mig any, l'ús pràcticament s'ha doblat i s'ha passat de 4.000 connexions al mes de gener a més de 8.000 aquest juny. La mitjana de connexions diàries ja se situa en les 205. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, destaca que 'estem molt contents, sobretot des que al Nadal vam activar el wifi en obert, amb mitja hora gratuïta diària per als usuaris'. 

Davant d'aquest augment, l'Ajuntament ampliarà el nombre de punts de connexió wifi. Estan estudiant portar la connexió gratuïta a la xarxa fora del centre. Arza afegeix que 'la voluntat és ampliar el servei de wifi en zones no estrictament del centre urbà i en barris més enllà de la primera corona. Esperem poder destinar una petita part del pressupost del 2018 per aquesta ampliació'. Quan l'usuari es connecta a la xarxa Reus wifi accedeix a un portal on troba informacions de promoció de la ciutat i del comerç. En l'últim semestre, els usuaris han vist prop de 170.00 pàgines de contingut dins del mateix portal.

Paraules clau: