Back to top

Reus aposta per una potent il•luminació de Nadal

Hi haurà també una gran bola transitable de llum a la plaça de la Llibertat i un gran pingüí a la plaça del Prim.

La plaça del Mercadal serà l'epicentre com cada any de la tradicional encesa de llums que tindrà lloc aquest divendres. Una encesa que no només es farà al centre, sinó que per primera vegada, també es farà simultàniament als barris de la ciutat. La campanya d'aquest 2020 ha potenciat la il•luminació als carrers i és per això que s'ha augmentat el seu pressupost. En total, la campanya compta amb una inversió del 250.000 euros.

Dos Mercats de Nadal i un gran pingüí

Reus comptarà amb el tradicional arbre a la plaça del Mercadal on també s'instal•larà el Mercat de Nadal fins el 20 de desembre. Com en anys anteriors, al Pallol també hi haurà el Mercat d'Artesania. Reus comptarà amb projeccions lumíniques en diferents espais, un gran pingüí il•luminat a la plaça del Prim i una gran bola transitable de llum a la plaça de la Llibertat. Un escenari que podria canviar i introduir nous elements si la desescalada ho permetés.

En directe per Canal Reus

Per evitar aglomeracions innecessàries a la plaça del Mercadal, l'encesa de llums d'aquest divendres serà retransmesa en directe per Canal Reus a dos quarts de set de la tarda.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades