Back to top

Reus aprova el pressupost amb l'oposició en contra

L'Ajuntament de Reus ha aprovat en un plenari extraordinari els pressupostos per al 2019 tot i les dures crítiques de l'oposició. El PSC, la CUP i Ciutadans cataloguen de "lamentables" les propostes del govern per a la destinació del pressupost.
Ple de juliol

El saló de plens de l'Ajuntament de Reus ha donat llum verda a l'aprovació dels Pressupostos del Govern i l'expedient de modificació de crèdits del pressupost prorrogat. Un punt que ha rebut les crítiques de l'oposició els quals han votat en contra de la seva aprovació. Per la seva banda, el PSC titlla l'equip de govern de destinar els diners en propostes repetitives i poc valentes i troben "lamentable" les quantitats econòmiques que es destinen a partides com medi ambient, habitatge i pobresa energètica.

Els cupaires també han dit la seva i han posat sobre la taula el fet que el partit de l'alcalde, Carles Pellicer, mai ha mostrat el seu pla de pressupost. La portaveu de Ciutadans, Débora García ha criticat també la falta de comunicació que hi ha entre el govern i l'oposició.

L'Ajuntament ha aprovat els consells d'administració de les empreses municipals i Òscar Subirats ha estat nomenat president del Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan de Reus. Al plenari també s'ha concedit la Medalla de la Ciutat a la pedagoga i escriptora Maria Àngels Ollé Romeu.

Paraules clau: