Back to top

Reus arrenca les reivindicacions contra la violència de gènere

L'assemblea feminista L'hora Violeta de Reus ha celebrat un vermut aquest dissabte en motiu del 25N, el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones
Imatge del vermut feminista de l'Hora Violeta.

En el marc de la denúncia de la violència exercida sobre les dones, l'assemblea feminista revolucionària no mixta de Reus ha organitzat una jornada reivindicativa al Mercat del Carrilet. Amb aquest acte, l'entitat de dones pretén reivindicar a més dels femicidis, tota la resta de violències exercides sobre les dones.

El feminicidi és només la punta de l'iceberg de tota la violència de gènere. 

A més del vermut amb música no sexista, s'ha fet una actualització del mural situat a la cruïlla entre l'avinguda de Jaume I i el carrer d'Antoni Fabra i Ribas. Un mural que serveix de recompte dels feminicidis a l'estat espanyol, i que ja en suma 93 des del 2018 fins a dia d'avui. L'acte ha finalitzat amb crits de "ni una més". 

Més reivindicacions pel 25N

Per tal de coordinar les accions del 25N, assemblees feministes del Camp de Tarragona s'han unit en una plataforma per aquesta causa. Demà diumenge, duran a terme una marxa nocturna no mixta a partir de les 19 hores des de la plaça de la font i el dilluns 25 de novembre es farà la manifestació unitària a les 18 hores. 

Paraules clau:

Notícies relacionades