Back to top

El Reus busca la quarta victòria consecutiva a l'OK Lliga

Un partit que pot certificar el bon estat de forma i de resultats dels roigs-i-negres, ja que una victòria implicaria el quart triomf consecutiu dels de Jordi Garcia i, de retruc, la millor ratxa del curs.

El Reus Deportiu Virginias vol allargar la ratxa de victòries. A Girona, Calafell i Voltregà, els de Jordi Garcia volen afegir l'Igualada i sumar el quart triomf seguit. Una ratxa que ha situat el conjunt roig-i-negre fins a la quarta posició de l'OK Lliga, una plaça impensable fa només unes setmanes, on la irregularitat de resultats era el dia a dia de l'equip ganxet.

El capità Joan Salvat explica que el partit "no serà fàcil" i que "ens hem de mirar a nosaltres mateixos". Relata que "allà ens va costar molt, i n'estic segur que tornarà a ser així". Aquesta setmana l'equip s'ha vist immers en una situació de canvis: primer amb l'arribada de Sergi Aragonès, i després amb la sortida de Felipe Castro. Salvat ha desitjat "tota la sort del món" al xilè, del qual assegura que "és un gran professional". També diu que el nou fitxatge "ja està molt ben adaptat". 

El Reus-Igualada es jugarà diumenge al Palau d'Esports a partir de les 12:30 h, amb l'arbitratge d'Erik Rivas i Albert Barba. Si no hi ha cap canvi d'última hora, s'espera que Sergi Aragonès pugui debutar amb la samarreta del Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades