El Reus es carrega el campió

Després d’acabar el partit amb empat (1-1), el Reus ha fet un recital a la pròrroga i ja és a les semifinals (1-4). Ballart, Aragonès, Julià i Compagno han estat els grans protagonistes del duel.

Inici trepidant en el Liceo-Reus. Checco Compagno ha vist la blava al cap de dos minuts i mig de partit, però un gran Càndid Ballart ha aturat la directa de Jordi Adroher. Els de Jordi Garcia han defensat bé la inferioritat numèrica, amb una bona col·locació a la pista i les intervencions de Ballart.

El Liceo ha tingut opcions per fer el primer, però el ferro i el porter roig-i-negre ho han impedit. Compagno ha estat el jugador amb més perill del Reus: primer ha enviat una bola al travesser i, tot seguit, Carles Grau ha impedit el primer gol reusenc després d’una gran jugada individual de l’italià. Amb tot, s’ha arribat al descans amb l’empat a zero.

Duel igualat

La polèmica ha arribat a la segona part. En menys de cinc minuts s’han vist tres gols, dels quals només un ha pujat en el marcador. Els col·legiats han anul·lat els gols de Jordi Adroher i Marc Grau. Entremig, Marc Julià ha aprofitat la desena falta del Liceo per fer la primera diana del Reus (0-1). Una desena falta que també ha anotat el conjunt gallec, a través de Dava Torres (1-1).

En la darrera acció del partit, els àrbitres no han xiulat una falta clara del Liceo, que hagués suposat la quinzena dels verds. Amb l’empat s'ha acabat el temps reglamentari.

Pròrroga i semifinals

Al temps extra, recital del Reus. Compagno amb un gran xut des de fora de l’àrea ha superat la defensa del Liceo (1-2). Marc Julià des de la falta directa ha fet el tercer amb una gran definició (1-3), i en els darrers compassos, Sergi Aragonès ha fet el quart (1-4). Càndid Ballart ha posat la cirereta al pastís aturant un penal a Carballeira.

Amb aquesta victòria, el Reus aconsegueix passar a les semifinals de dissabte, on jugarà contra el vencedor del CE Lleida-CP Calafell a les 20:45 h.