Back to top

El Reus cedeix Gerard de Sivatte al Vilafranca

El jove reusenc de 20 anys marxa cedit al club de l'Alt Penedès fins al final de la temporada.

FOTOGRAFIA: Juanjo Vinya

Va debutar a l'OK Lliga contra el CP Vilafranca i vestirà la samarreta blava fins al final d'aquest curs 2022-2023. El Reus Deportiu ha arribat a un acord amb l'equip de l'Alt Penedès per la cessió de Gerard de Sivatte, atacant de 20 anys (Reus, 2002). El jove reusenc s'havia convertit en el principal referent ofensiu del filial que competeix a la Nacional Catalana, la tercera categoria de l'hoquei estatal. L'any passat va anotar fins a 30 gols, i aquesta temporada ja portava 13 dianes en onze partits.

En un comunicat, el club roig-i-negre assegura que "el Reus i el Vilafranca apostem per un jugador que està mostrant un gran rendiment a la Nacional Catalana". Ambdues entitats consideren que la cessió serà "molt positiva pel creixement de Gerard de Sivatte". El Vilafranca, cuer de l'OK Lliga, buscarà reconduir la situació i lluitar per la permanència amb el jove reusenc. 

Tres reusencs a Vilafranca

Amb la cessió de Gerard de Sivatte, el Vilafranca es "reusenqueja". Serà el tercer ganxet de la plantilla, ja que a l'Alt Penedès també hi juguen Marc Palau i Pol Ferrer. A més a més, l'ex roig-i-negre Pablo del Río també hi milita. 

Paraules clau:

Notícies relacionades