Back to top

Reus celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

El Castell del Cambrer acull aquesta tarda, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, una xerrada sobre la inserció laboral amb persones que pateixen aquestes malalties. Actualment, una de cada quatre persones al món es veuen afectades per aquest tipus de patologies.
Exposició 'Connect@ amb la vida'

La presentació d'experiències tindrà lloc a dos quarts de set al Castell del Cambrer i comptarà amb persones afectades per aquesta problemàtica i representants de la Fundació Pere Mata, La Fageda i del projecte Heura-Maragda.

L'activitat s'emmarca en el Mes de la Salut Mental de Reus que vol conscienciar i combatre l'estigmatització vers aquestes malalties. Per això, el Castell del Cambrer també acull fins al 24 d'octubre una mostra de creacions artístiques pintades per persones que pateixen aquesta patologia.

Enguany, la celebració posa especial èmfasi en la prevenció del suïcidi, un problema de salut global que, segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, provoca la mort de 800.000 persones arreu del món, una cada 40 segons.

Paraules clau: